Trött?

Hallu! 
 
Sitter just hemma har precis målat naglarna, så just nu fördriver jag tiden. Hatar att vakna långt före alarmet, men så kan det va. Nu idag vaknade jag 4.30 när jag skulle kliva upp 6, så kommer vara rätt sliten sen senare under dagen. Menmen, aja har i alla fall hunnit göra mig iordning och sånt. Så nu väntar jag bara ut tiden, Känns så jävla surt att fara till skolan nu på morgonen då jag brukar ha sovmorgon. Men då har dem lagt in något som är som ett klassråd, och det la dem in på morgonen så nu ska jag fara till skolan för vadå kanske max en halvtimmes lektion och sedan ha hål i tre timmar. Gud va kul!! naah, inte precis men måste fara annars får jag frånvaro. Aja nog om det! 
 
Efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, får se vad jag kommer orka med. Har en känsla om att jag lär vara vädligt trött sen. Så får se kan blir bara att ligga i sängen och se på serier oxå, men vi ser ju. 
 
Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna. 
 

Måndag

Sitter just  nu hemma och väntar på att tiden ska gå, vaknade en timme tidigare än vad jag brukar göra. 
Börjar inte förens 9.40 så det är ett tag kvar ändå, Men så kan det vara ibland. Som sagt nu idag blir det först skolan och sedan så ska jag nog fara hem och sen får vi se vad jag gör. Ska väl ta och försöka göra någon nytta och städa kanske. Men vi ser väl hur trött jag kommer vara efter skolan. 
 
Helgen då, ja den har varit riktigt bra. Har haft riktigt kul, börjades med att fredagen vart en lugn kväll tog det bara lugnt. Sedan på lördagen så var det tänkt att jag, Natalie och Louise skulle ha en filmkväll. Men det slutade med en fest i stället. Men det var riktigt kul faktist var roligt att träffa nytt folk och bara prata och ha kul. Sen i går då så tog jag det lugnt hjälpte Natalie med några saker och sedan hem och såg på serier innan jag somnade. 
Där har ni min helg! Lugn men ändå har det hänt nått. Riktigt skönt faktiskt! 
 
Men nu är det back to basic, och ha skola. Men skriver väl kanske senare eller nått. 
 

When you hold me, I’m alive

Har precis kommuit hem från Natalie och Joakim. Har varit där hela dagen, vart bjuden på middag och så. Så har varit riktigt trevligt, har pratat spelat och bara umgåtts. Så det var trevligt, men nu är jag hemma så ska snart ta och duscha och sånt sedan ta och se film och sova. Sen annars idag har jag bara varit i skolan, och aah det är som vanligt massa lektioner och massa uppgifter. Så precis som en helt vanlig dag.
 
Imorgon så blir det skola igen, sen vet jag inte vad jag ska göra. Få se kanske blir att plugga, eller städa eller så blir det väl att sitta hos Natalie igen och dricka kaffe och prata. Amen vi ser helt enkelt imorgon vad jag känner för och vad jag kommer orka att göra. 
 
Tror jag inte har något mer roligt att säga för idag. Så tänkte avsluta här och så skriver jag nog mer imorgon. 
 

Skola

Halloj! 
 
Sitter just nu i skolan och väntar på att personlig försäljningen ska börja. Så har inte sådär jätte roligt, men så kan det vara ibland. Sen efter lektionen så blir det information och kommunikation, inte taggad någonstans. Tycker verkligen inte om den lektion, men bara att tag det och se glad ut. Sen ska jag egentligen sluta kvart över 2 idag, men då ska jag göra ett prov så får se när jag slutar. Men tror det inte kommer bli sådär jätte sent ändå. 
 
Sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra, kanske ta och städa och köra igång en till tvättmaskin. Men får se om jag orkar, lär nog sluta med att jag lägger mig i sängen och sedan ligger jag där hela kvällen. Aja nu ska jag ta och göra något roligt dem 5 sista minuterna innan jag börjar. 
 

Underbar helg

I fredags så vart det att jag och Sanna återigen spontan for till korgen igen, och kvällen var hur bra som helst. Träffade massa med folk som man inte sett på evigheter. Sedan var det mycket dans och skratt, så en riktigt bra kväll. Sov hos Sanna vaknade upp bakis som satan, käkade sedan la vi oss igen. Efter ett tag så hade man lyckats samla krafterna till att fara hem. Väl hemma så tog jag det lugnt och sedan for jag vidare till Natalie och Joakim. Så tillbringade en stund av kvällen där. Såg på film och pratade och drack kaffe, var hos dem till kanske kl 12 på natten. Sen var det tänkt att jag skulle hem och sova men så vart det inte , utan hamnade hos min bror och drack lite öl och pratade med William och Marcus. Var väl där till halv 5 eller nått sånt på morgonen. 
 
Sen idag har jag bara tagit det lugnt och samlat krafterna inför en veckas skola. Sedan har jag även tvättat och städat lite idag. Har till och med hunnit plugga, då jag ska göra ett prov imorgon. Så känner mig stolt, nä nu ska jag ta och duscha sedan ska jag väl ta och lägga mig och se på någon film och sova. Nä, helgen har varit bra. Både lugn men ändå hände det saker, så riktigt skönt faktiskt. 
 
 

Fredag 16/11

Har ganska nyligen kommit hem från skolan, så just nu sitter jag bara vid datorn och väntar på att Sanna ska ringa. 
Sen ska hon och jag börja planera kvällen och komma på något att göra. Jag vill så gärna festa, jag är som sugen på att dra på krogen men samtidigt så vill jag typ köra på en hemma fest. Men aah vi får se vad vi kommer fram till, känner i alla fall att jag måste hitta på något roligt. Vill inte bara sitta hemma och ruttna i helgen, så måste komma på något i alla fall. 
 
Sen igår så gjorde jag inte så mycket utan jag var i skolan som vanligt och sedan tillbringade jag kvällen med mycket mys!! usch så underbart! Men aah nu ska jag prata med Sanna så skriver någon gång kanske ni lär väl märka! 
 

Tisdag

Sitter just nu hemma och gör ett försök till att plugga. Men aah ni ser väl hur det går, slutar upp med att jag alltid gör nått annat. Känner verkligen inte lust till att plugga, har jätte svårt att koncentrera mig just nu. Känner att jag vill göra allt annat än att plugga. Men jag måste då jag ska göra ett prov imorgon, så skulle inte skada att få in lite fakta in i huvudet. Men aah blir väl kanske att snabb läsa igenom det sen och hoppas på det bästa. Nog om det! 
 
Idag så har jag inte gjort så mycket, var i skolan och sedan var jag i stan och käkade med Natalie. Passade även på att springa in en stund på Ur & Penn och säga hej. Var riktigt kul att se alla igen, har saknat dem. Så var där ändå ett bra tag och bara pratade. Så det var trevligt! 
Sen efter stan då for jag hem och sen har jag druckit kaffe och umgåtts med min bror en stund och sedan så vart det plugg. Men aah det har ju gått så bra! ELLER???!?!?!? 
 
Nu så ska jag ta och slöa lite vid datorn och sedan blir det att ta och läsa igenom lite mer och sen sova. Då jag ska upp kl 6 imorgon, känner mig inte så sugen på det, allt för det här jävla provet! så börjar halv 9 imorgon då jag egentligen börjar kl 10 på onsdagar. Så aah kommer bli en riktigt seg och lång dag har jag en känsla av. Men det här klarar jag! hehe 
 
Nämen har inte så mycket mer roligt att säga så, nu tänkte jag fortsätta slöa vid datorn! 
 
Så här less är jag just nu på att plugga! 

Skola!

Jaha, då ska man snart bege sig till skolan då. Börjar min dag med lite entreprenörskap, wihoo!?! 
Anyway sitter i alla fall hemma just nu, har precis fixat klart mig. Så ska väl bara ta det lugnt och samla krafterna innan jag far iväg. 
 
Kommer bara ha typ en och en halv lektion idag, då jag ska till vårdcentralen. Så det är väl skönt, men är inte så där jätte taggad på att sitta på vårdcentralen. Vad jag ska göra där vet jag inte, får se vad dem ska göra. Det ända jag vet är att det är  i alla fall en vidare koll med mina skakningar. Sen efter vårdcentralen så hade jag tänkt ta och fara hem och vara lite duktigt och städa i lägenheten. Kanske till och med orkar gå ut och fota om det inte regnar. Det var ju ett bra tag sen man fotade så skulle vara kul om man fick ta sig ut. Men ska i alla fall städa lägenheten, sen får vi se vad jag orkar med där efter. 
 
Helgen som har varit då, jo jag har bara tagit det väldigt lugnt. Har spelat spel och pratat och sånt, så har varit riktigt trevligt faktiskt. Har varit riktigt skönt att få ta det lugnt och andas ut och vila upp sig. Kände att det behövdes verkligen. Aja, nä nu ser jag att klockan springer iväg. Ska bara ta och dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag börja gå mot bussen. Skriver kanske mer sen ikväll, you will see! 
 

9/11

jaha då vare helg igen då, en hel vecka har gått av skolan. Men jag har bara varit där två dagar, då jag har varit säng liggandes sen i onsdags. Har inte orkat göra något alls, har bara legat i sängen och sett på serie och film hela dagarna. Men men nog om det, i helgen så blir det nog en lugn helg. Blir väl att vila upp sig och bara ta det lugnt, så vi får se va som händer. Ska nog umgås med min bror också hade jag tänkt, så kan bli kul. 
 
Natalie tack för ditt stöd igår och idag! det var guldvärt gumman <3 
jag behövde verkligen det, jag uppskattar det otroligt mycket. 
Tack för att du finns <3 

3/11

Jaha, då började detta lov närma sig sitt slut. Har gått grymt fort må jag då säga. Jag har i alla fall hunnit varit med mamma och umgåtts med hon i en vecka. Har varit riktigt skönt att få vara hemma och få träffa alla igen. Så har njutit bara av sällskapet och haft det bra.

Sen när jag kom hem igen så har det varit lugnt, i torsdags så vart det film och mycket mys. Lika så på fredagen under dagen så var det bara film och massa mys. Sedan så for jag hem för att umgås med Natalie och Joakim och hälsa på dem i deras nya lägenhet och vart bjuden på middag och så spelade vi och bara pratade. Sedan så ringer Sanna och ba Linnea vi drar ut på krogen. Efter många funderingar fram och tillbaka så beslutade jag mig för att fara. Så då vart det att stressa sig och göra sig iordning på en halvtimme sen var det bara att fara. jag älskar våra impuls grejer, så det var riktigt kul. Träffade många som man inte sett på ett tag, vart lite drama men annars var det kul. Så kvällen var lyckad kan jag påstå.

Sen idag har jag varit hos Natalie och Joakim hela dagen och bara umgåtts. Har varit riktigt trevligt faktiskt, så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och se på serier. Sen imorgon så ska jag försöka ta mig krafterna till att städa upp i lägenheten och göra lite nytta och tvätta.

 
 

bloglovin