Boring shit ass day

 
Sitter just nu hos Natalie och försöker plugga, men aah det går ju som det går. Har gjort lite i alla fall, och det räknas! Ska väl snart ta och börja fara hem för att hänga upp tvätten och sedan ta och lata mig lite. 
Annars idag så har jag varit i skolan! yaay ovanligt!?! Och ja vad gör man där det gamla vanliga att sitta vid en skolbänk och ruttna lite medans man lyssnar på en lärare. Nämen det har faktiskt varit en helt okej dag idag. Då våran underbara personlig försäljare lärare kommer och bjuder på pepparkakor och julmust. Så det gjorde hela min dag bättre. 
 
Sen när jag kom hem så käkade jag och sedan for jag hit till Natalie. Så har inte gjort så mycket mer och har inget mer att skriva så! Ni får ta och läsa mitt jätte ovärda inlägg idag och se glada ut! 
 
 
 

Helgen

 
Jaha då började denna helg lida mot sitt slut, tyvärr! det har gått så himla fort då man haft roligt. 
Det började med att i fredags efter skolan så for jag hem, satt och tittade på julkalendern. Sen så somnade jag 
vaknade där vid 22 och funderarde på vad jag skulle hitta på. Efter många funderingar så kommer jag på att jag ska fara till Ånäset och överraksa mamma. Så jag for till Helenas jobb, då jag skulle åka med hon till Ånäset. Mamma fick inte veta något. Sen så kl 1 på natten så står jag där och ringer på dörren. Så vi tog en film natt med varandra och bara umgicks. Såg film till där vid 6 på morgonen sen belsutade vi oss för att gå och lägga oss, vaknade kanske där runt halv 4 på dagen. Drack lite kaffe och bara pratade med mamma och myste. Sen så har vi haft en underbar kväll/natt med film och massa mys. Så har varit riktigt trevligt att få vara hemma igen och mysa med mamma. Har saknat hon så enromt mycket! Sen att allt var spontant också var ju en plus i kanten. 
 
Nä, nu har vi beslutat oss för att gå och lägga oss. Men känns lite meningslöst då jag ska upp kl 9 för att umgås det sista med mamma innan jag far tillbaka till umeå. Ska åka med Helena ner och hon började jobba halv tolv så vi kommer nog åka härifrån halv elva. Sen när jag väl är hemma igen i min lilla lägenhet så ska jag nog ta och försöka städa och tvätta och sånt, sedan även plugga då jag ska göra ett prov på måndag. Men denna helg har varit rikigt underbar. Bara fått ta det lugnt och umgås med mamma, har varit behövligt. 
 
Nu blir det nog att jag ska se på serier eller film har inte riktigt bestämmt mig.
God Natt! 
 

R.I.P

 
Vila i frid älskade farmor.. 
Vi alla kommer sakna dig och du har alltid en plats i mitt hjärta! 
hoppas du har det bättre nu! <3 
 
 
 
 
 


bloglovin