tidsfördriv

Jag tänkte göra lite annat på bloggen förutom att bara skriva om mina jätte roliga dagar. Så tänkte köra på att lägga upp bilder varje dag i 30 dagar, och det kommer se ut så här då. Så kommer börja redan imorgon.

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild: En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en gammal vän
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En ful bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Helgen!

Ja, som ni redan vet så i fredags så kom sanna till mig. Då flummade vi oss bara igenom natten som vanligt. Sen i går så bestämde vi oss för att hon skulle typ "bo" hos mig i helgen så vi får och hämta doris och sedan tillbaka hit. Så vi tog det som mest lugnt under dagen och sedan på kvällen så var vi med några folk. Såg på film och pratade, senare på kvällen så myste jag och Sanna ner oss under täcket och såg på film och käkade chips, dipp och drack cola. Riktigt underbart! sen idag så for sanna hem vid typ 4 och jag har väl bara tagit det lugnt försökte plugga lite men har inte orken till det. Håller på att somna när som helst känns det som, så ska ta och sova.

Men tack för helgen min underbaraste vän Sanna!!
Love you girl!! <3 <3 

Lördag 29/9

Jadu, då var det äntligen helg igen då. Skolan i veckan har väl gått bra men har sovit så grymt dåligt nu i veckan så, jag var hemma i går och vilade upp mig. Kan då säga att det var grymt behövligt att få vila upp mig. Så igår tog jag en hel dag för att städa och få det i ordning i lägenheten. Sen senare på kvällen så kom Sanna förbi och vi tog det bara lugnt, log och bara pratade. Så det var som ändå skönt att bara få ta det lugnt en fredag.

Nu idag så får vi se vad vi kommer hitta på, vi ska i alla fall snart dra oss till ica för att handla lite. Sen kanske vi ska vara så duktiga och plugga lite och sen på kvällen får vi se vad vi hittar på för galenskaper. Men ska ta och fixa mig och sånt, så skriver väl imorgon eller nått.

<3 <3 

Videosamtal!

Tidigare ikväll så hade jag en fint samtal med min käraste kusin. Var grymt underbart att få prata med hon igen. Har saknat henne så sjukt mycket! det är ändå sjukt att man kan sakna någon så mycket. Men det var riktigt trevligt att få se och prata med hon igen. Längtar redan tills nästa gång.

Nä, gud vad jag saknar dig!

Snart så blir det ta och se en film och sedan försöka få någon sömn inatt.
God natt!

 

Onsdag 26/9

Jaha, då har halva veckan gått!
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt. Helena for precis, så nu är jag helt ensam. Så snart kommer hampus förbi och sen så kommer resten hem. Så behöver inte vara ensam så länge! det är ju bra. Men som sagt helena var här och hon bjöd på pizza så vi har ätit tillsammans och bara pratat. Var skönt att få se hon igen, var ett tag sen. Alltid kul att träffa sina kusiner, sen under dagen så har jag självklart varit i skolan som vanligt. Det hände väl inte så mycket där, det gamla vanliga.

Nu snart ska jag ta och planera in ett videosamtal med min älskade kusin Anna och få prata med henne. Ska bli kul, saknar henne så enormt mycket.

Imorgon så blir det skola igen, sen efter vet jag inte vad som händer. Får se då. Nä nu kom Hampus så ska vara social med han.


Love you all <3 

Tisdag 25/9

 
 
Tisdag idag då! har som sagt varit i skolan som vanligt. Hade redovisning idag. Första gången på länge som jag ställer mig upp och redovisar. Var fett jävla nervös men det gick helt okej, bättre än jag trodde. Så är stolt över mig själv, trodde jag aldrig skulle våga. Men jag gjorde det. Sen så har det varit som vanligt i skolan, fick sluta lite tidigare idag då vi hade gjort klart en uppgift.

Så då drog jag till stan och träffade Natalie, Joakim och Abtin. Tog en liten fika på Waynes och gick runt på stan. Var trevligt, sen nu är jag äntligen hemma och ska ta det lugnt ett tag och sen börja göra läxa.

Sen ANNA ser du detta inlägg, så vill jag säga att jag saknar er jätte mycket. Och undrar när vi ska ta vårat videosamtal? Skulle vara kul! :D men annars så saknar jag er som satan, hoppas ni har det bra och du får hälsa alla och krama om dem! och pussa på lillan åt mig ;]! :D

Miss you!! <3 
 

Måndag 24/9

Ja, då har man varit i skolan idag då. Har inte gjort så där jätte mycket i skolan. Utan det gamla vanliga att man sitter där och lyssnar på en lärare. Så dagen har väl gått rätt fort, efter skolan så for jag och Sanna ner till stan för att söka praktik. Så nu har jag fått en praktikplats och jag ska vara på ur och penn i tre veckor. Så det ska bli kul, ser verkligen framemot det.

Sen just nu sitter jag bara här hemma och har nyss ätit. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se vad kvällen bjuder på! Känner ändå att jag vill hitta på något ikväll, men ändå så känner jag bara för att typ sova. Då jag bara sovit drygt två timmar i natt, så känner mig ganska sliten. Men Får se vad som händer ikväll!
Nu ska jag ta och dricka mitt Kaffe så jag kanske slänger in ett till inlägg under kvällen. Ni lär ju märka!


23/9

Jaha, då var snart denna helg slut. Så imorgon är det måndag igen, underbart! eller?
Nä, men helgen har varit både upp och ner. Krogen kanske inte var den bästa kvällen som ni redan vet. Men i går så umgicks jag med underbaraste Sanna. Vi gjorde inte så mycket, satt och pratade och va med nå folk och såg film. Sen idag har bara tagit det lugnt, städat lite och sånt. Så det var helgen i en väldigt kortsammanfattning.

Nä, Snart blir det att krypa ner under täcket och se på någon film eller nått. Sen försöka sova så jag orkar med skolan imorgon.

God Natt!

<3 

Krogen

Jaha, då var denna kväll över! Jag kan väl inte påstå att denna kväll var den bästa. Hände allt för mycket skit under kvällen! Så nu ska jag verkligen ta ett break från krogen. Kvällen i en väldigt kort sammanfattning det var drama. Men om man ska bortse från det så va väl kvällen helt okej. Men som sagt Fuck it right?

Nä, har nyss kommit hem så ska ta och tvätta bort sminket och sen ska jag bara lägga mig och sova! 

God Natt!


Old times!

Hahaha, har hitta massor med roliga bilder på mig och Natalie från två år tillbaka. Så hade tänk lägga upp dem så får ni se en del av våra galenskaper vi har hittat på. 
 
haha fina bilder på oss två! Vi har verkligen haft det kul gumman med alla vara galenskaper! 
And i love it everyday! <3 

Mitt jätte roliga liv!

Jamen då var det torsdag då!
har inte gjort så mycket alls idag, for till skolan för två timmars föreläsning. Sen fick vi sluta, kändes ganska meningslöst. Men aja, stannade kvar på skolan med Sanna då vi måste försöka få klar våran samhälls uppgift. Har kommit en bit på den, men är ändå en hel del kvar. Så vi får se till att göra klart den imorgon då den ska vara inlämnad imorgon. Men det här klarar jag och Sanna ska ni se!

Sen imorgon så är det skolan och senare på kvällen så blir det nog att fara ut med den bästa bruden!! Blir nog att vi röjer som vanligt!
Nä så taggar morgondagen med älsklings Sanna!!
Sen annars har det inte hänt något spännande i mitt jätte roliga liv! men där har ni något roligt att läsa om i alla fall.
Ska ta och göra nått roligt nu! kallas göra läxa!


19/9

Tisdag idag då, och det har varit en bra dag! känns skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen. Har varit så less på att ligga hemma. Så nu är jag back to basic! sen efter skolan så for jag till mina älskade vän Sanna och var med hon. Grymt länge sen vi hittade på något, så var skönt att få catch up lite. Senare på kvällen så var vi med Hannes, kocke och Joppe. Var grymt trevligt, vi spelade spel och såg på x - factor. Så var riktigt kul!

Nä! denna dag slutar jag med att mysa ner sig i sängen och se på någon film! Godnatt!!!

Love you girl! <3 

Måndag!

Jag for inte till skolan idag, då jag var alldeles för trött imorse. Då jag knappt sovit något alls under natten. Kände att kroppen inte skulle orka fara, så tog en dag hemma och vilade. Har fått bort några uppgifter från skolan nu. Så är inte lika stressad över alla dessa uppgifter.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, har umgåtts med folk och bara tagit det lugnt. Så nu ska jag bara göra klart min powerpoint och sedan ska jag ta och duscha sen blir det att gå och lägga sig.
Nä, ska fortsätta att arbeta nudå.


helgen

ja, då var ännu en helg över. Jag tänker bara dra en liten snabb genomgång om hur den har varit. Den har varit underbar, jag har fått umgåtts med mina nära och kära. Haft filmkväll, och en bastukväll har jag hunnit med. Så det har varit trevligt, men nu sitter man i sin lägenhet igen och ska börja återgå till livet. Imorgon är det skola igen, kan påstå att jag är sönder stressad över skolan. Då jag var hemma tre dagar förra veckan så ligger efter så grymt mycket. Vette fan hur jag ska hinna med allt, men får göra det bästa av situationen.

Något som är positivt är att jag äntligen börjar bli frisk, har fått tillbaka min röst och febern är borta nu. Så jag är glad över det i alla fall. Så nu blir det att ligga i med alla uppgifter och sånt i skolan.
Men nu ska jag ta och göra lite grann av läxan innan jag ska sova! (jag vet jag är duktig!!)

Men jag skriver väl mer imorgon eller nått! 

Home sweet home!

Sitter just nu i ånäset hos mamma, det känns skönt att få komma hem igen och bli ompysslad av mamma! och få träffa alla i släkten igen. Min moster och hennes man är här och hälsar på i någon dag, så är grymt kul att få träffa dem igen. Så resterade av kvällen kommer bestå av att umgås med alla.

Nä, men nu ska jag ta och vara lite social med min underbara släkt. Så skriver kanske mer imorgon.

Bjuder på en liten ego bild också! 

12/9

Ja, var hemma från skolan idag. Då jag har blivit riktigt sjuk, men det är helt okej. Har varit säng liggandes hela går dagen och idag. Kommer nog vara hemma imorgon också då jag inte fått tillbaka min röst än plus att jag har nog fortfarande feber imorgon med. Men hoppas på att kunna vara friskt tills fredag.

Anyway, har som sagt ganska nyligen orkat ta mig upp från sängen. Så tänkte faktiskt ta tag i mitt liv och göra lite läxor, så jag kan koppla bort huvudet från det. Så får se hur länge jag orkar sitta med läxorna. Så ska ta tag med det nu, men skriver mer sen kanske.


10/9

Då var ännu en måndag avklarad. Har inte gjort mycket alls idag, utan har bara tagit det lungt. Varit i skolan och städat lägenheten. Men orkade inte så himla mycket då jag är sjuk, men så går det i alla fall. 
Men jag har typ bara legat halv död i soffan och myst lite. 
Så nu har jag tänkt sätta mig ner och göra lite läxa, så jag slipper tänka på det. Sen efter det så ska jag nog ta och sova. Är så jävla äckligt trött idag, sov jätte dåligt i natt. Sen har jag ansträngt rösten jätte mycket idag, så halsen svider. Så måste lugna ner mig lite med att prata nu, så jag kanske kan få tillbaka den snart. 
 
Sen ringde inte jag läkaren idag, så ska ta och ringa imorgon i stället. Måste verkligen få en tid, börjar bli sjukt orolig över vad det kan vara. Har så sjukt ont hela tiden, men det är bara att härda. Men måste kolla upp det i alla fall. Så ska ta och ringa imorgon. 
 
Nä, men nu ska jag bju på några fina bilder på mig och Sanna! 
 





 

9/9

ja, då var det slut på helgen då. Har inte gjort så där jätte mycket i helgen. På fredagen vart det krogen som ni vet, sen igår låg jag i sängen hela dagen, lika så nu. Har så jävla ont i benen, är sjukt jobbigt att stå eller gå.

Vette fan vad som har hänt, men ska ringa till läkaren imorgon och boka in en tid så jag får kolla upp det. För det är verkligen inte normalt. känns jätte skumt, typ som att dem är bort domnad eller nått. Aah vette fan vad det är, men for ta reda på det. Sen så har jag fortfarande inte fått tillbaka min röst än. Om jag är tyst ett bra tag så kan jag prata hyffast bra. Men så fort jag anstränger rösten lite för mycket så försvinner den totalt.

Men ska i alla fall testa att fara till skolan imorgon, får inte prata så mycket eller så får jag viska. Men nu ska jag ta en dusch och sen återgå till att ligga i sängen och se serier.

Kidnappningen!

Tänkte lägga ut bilderna från då min släkt kidnappade mig.Tänkte bara dra en snabb sammanfatttning av den helgen. Det började med att dem kom och hämtade mig sätte på mig en ögonbindel och så fick jag sitta med den ända ner till Sundsvall, jag fick till och med äta med ögonbindel. Men det gick riktigt bra faktist, passade på att ta en liten tupplur under resans gång. Sen när vi väl var framme så var det bara att börja göra sig redo för utgång och så då körde vi några lekar och sånt, var riktigt trevligt. Sen vart det krogen, då sjöng vi kareoke och dansade. Sen dag nummer 2 så klev man upp, föröskte bli en männsika och sedan var det bara dax att göra sig i ordning igen. Det vart en hemmafest men trevligt folk och mycket skratt och dans. Jag vart även tvungen att göra ett smaktest på groggar/shotar. Dem var väl helt okej, jag fick ju i mig alla. Men några tog emot mer än vissa. Men där har ni en liten snabb sammanfatting av vad som hände. 

 
 

femman!

Jadu, då var ännu en galen kväll avklarad. Började med att jag och Natalie körde en liten egen förfest. Men var hur kul som helst, vi flummade som satan och skrattade och hade kul. Sen bar det av till five, och där så var det som vanligt, dansade, drack, skrattade, prata med folk osv. Standard grejer helt enkelt, men det var hur kul som helst. Jag var hur taggad som helst, så det vart en riktigt bra kväll. Sen efter krogen så var det efterfest på ersboda och där blev det lite beer pong, skratt, prat. Var hur trevligt som helst, men jag fick ju höra att jag var kvällen höjdpunkt då jag hade tappat rösten. Så alla hade as kul åt mig, men det är helt okej! kan ju då säga att jag inte kan prata, har fortfarande ingen röst jätte jobbigt. Men hoppas jag får tillbaka den snart.

Sen annars så idag har jag bara tagit det lugnt då det vart en sen kväll och inte så mycket sömn. Så har för det mesta legat och sett på serier. Så ska snart återgå till det, Så där har ni min kväll i en kort sammanfattning.

Tack för en underbar kväll brudar!! <3 

6/9

Sitter just nu på skolan och har hål. Det är fett drygt med hål finns som inget att göra. Börjar om en timme och då har jag naturkunskap sen efter det så slutar jag. Så då ska jag till stan och möta upp Rebecka och sen så får vi se vad vi ska hitta på. Men något roligt blir det i alla fall.

Sen ikväll så ska jag ta och snabb städa lägenheten. Sen efter det så ska jag väl bara ta det lugnt antar jag. Nä, men ska ta och försöka ta tag i någon läxa och få den bort gjord.

Skriver kanske mer senare!


3/9

Sitter just nu och kollar runt på datorn som vanligt, ska snart ta och krypa ner under täcket och se någon film. Känner mig inte så taggad på att kliva upp kl 6 imorgon. Har egentligen sovmorgon till 11.40, men det är bara att tag det.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, tvättat lite kläder. Sen typ legat halv död i soffan, Och självklart varit i skolan. Nä, nu blir det film och bara försöka sova, så jag orkar ta mig upp imorgon.

Sen bilder från helgen kommer komma antingen i morgon eller senare i veckan.


bloglovin