hoppsan!

 
Gick inte så där jätte bra med att blogga lite oftare.. men så kan det va ibland, men har varit lite mycket på sistonde. Menmen jag skriver ju nu i alla fall, det är väl bättre än inget. Har nyss gått igenom min garderob lite grann, sen så ska jag väl ta och städa upp lite i lägenheten och sånt. Men kommer ta det mesta på Torsdag då jag åker på fredag. Men lika bra att börja plocka undan lite grejer och sånt, annars idag har jag bara legat och sett på One tree hill och även spelat lite spel. 
 
Bara tre dagar kvar sen lämnar jag min lilla lägenhet i 5 veckor. Ni som inte vet så ska jag bo hemma hos mamma för först så har jag lov sen har jag 3 veckors praktik sen har jag lov igen. Så tänkte fara hem och umgås med släkten och mamma. Kan vara behövligt för mig just nu, känner att det skulle behövas. Varför jag kommer va hemma under min praktik är för att jag har fått praktik på min kusins arbete så ska som arbeta med hon varje dag vilket gör att jag åker med hon. Så det ska bli riktigt kul, är verkligen taggad på att börja. 
 
Längtar så sjukt mycket tills fredag då jag får åka hem igen!! 
 
Imorgon då är det onsdag! NO SHIT!! men i alla fall då är det skola som gäller för lilla mig. Ska fara tidigare till skolan för att jag och Sanna ska ta och arbeta med en uppgift. Sen har jag matte och sen idrott men ska inte vara med så ska arbeta med skoluppgifter i stället. Efter det så ska jag fara hem och sedan får jag se vad som händer. 
 
Nämen nu känns det som att jag har pratat på för mycket så ska ta och fortsätta med min städning. 
Puss
 
 

Coffee is good!

 
Jaha, sitter just nu och ser på One Tree Hill och väntar på att kaffet ska bli klart. Det var ett tag sedan jag skrev, men ni vet ju varför också. Men ska verkligen försöka bli bättre på det, iaf ett inlägg lite oftare. jaja nog om det igår var vi ju lediga från skolan eftersom vi hade en studiedag, så jag tog det lugnt städade lite i lägenheten och sen såg på serie. Sen idag så är jag ju ledig som vanligt från skolan, så har  inte gjort så där jätte mycket idag heller utan tvättat och bara tagit det lugnt. Har även hunnit förbi Natalie och Joakim på en kaffe stund. 
 
Sen i helgen så har jag haft en riktigt lugn och skön helg, i fredags så hjälpte jag min bror att städa hur hans gamla lägenhet. Sen i lördags så for jag till Sanna och hade en film kväll och bara pratade. Sen i söndags så drack jag kaffe med folket och sedan hade jag en liten spa dag . Så riktigt skönt att bara få ta det lugnt. 
 
Imorgon är det ju skola igen som gäller, men inte långt kvar tills det är sportlov. Så bara att kämpa! 
 
Nä nu ska jag fortsätta se på One Tree Hill och hämta mitt nybryggda kaffe! Mums!!! 
 
 
 

Tisdag

 
 
Vaknade kanske för en timme sen, så nu sitter jag och dricker kaffe och socialiserar med Adam. 
Igår så var jag i skolan som vanligt, sen efter skolan så när jag kom hem så somnade jag och låg och sov hela kvällen och natten. Var jävligt trött igår, så var riktigt skönt. Känner dock att en hel kväll gick bort, men var behövligt att få sova. 
 
Nu idag har jag inga planer ska väl bara ta det lugnt och kanske försöka plugga lite. Nä ska ta en rök och dricka kaffe nu. 
 
 

Fredag

 
Sitter just nu med bäbis Doris liggandes brevid mig och ser på serie. Ska snart ta och gå på en promenad med hon, sen kanske jag ska ta och spela eller så blir det att fortsätta se serier och mysa med Doris! 
 
Annars idag, så har jag varit i skolan men hade bara två lektioner så slutade halv ett idag. Vilket var riktigt skönt, så vart stan ett tag med Sanna och inhandlade lite grejer. Sen så tog vi en fika, vilket var längesen vi gjorde. Så var riktigt kul, senare for vi hem till Sanna och så pratade vi och skrattade och pluggade lite. Har haft en riktigt underbar dag men hon idag. Sedan så kom hon och jag på en riktigt bra idé, men vad det är får ni se senare när vi har börjat komma igång med det. Men tror det kommer bli skit bra och riktigt roligt. Men men nog om det! 
 
Nä ska ta och mysa med bäbis ett tag innan vi går ut i kylan! 
 
finaste! 
 
Lill tjejen! 

bloglovin