30de dagens bild

Någon du aldrig kommer släppa taget om!

 
 
 

29de dagens bild

Den nyaste bilden på dig själv


28de dagens bild

En tokig bild


27de dagens bild

En bild som du alltid skrattar åt
 
 

26te dagens bild

Någon/några du alltid har roligt med
 
 
 
 
 

25te dagens bild

En person som alltid gör dig glad


25/10

Jaha, imorgon så är det min sista praktik dag. Känns jävligt tråkigt att lämna dem imorgon. Kommer verkligen sakna det stället, men så är det ibland. Så ska verkligen njuta av min sista dag där och bara ha kul som vanligt.

Sen efter praktiken imorgon så kommer jag åka till min kusins jobb och sen åka med henne till Ånäset. Där jag kommer tillbringa en vecka med min kära mor och släkt. Längtar verkligen till att få vara med mamma igen har saknat henne så grymt mycket. Så ska bli kul, sen att få vara med dem andra också. Så det kommer bli kul!

Nä, men nu är allt packat och klart för imorgon så nu blir det att krypa ner under täcket och kanske se någon film eller serie och prata med folk tills jag lyckas somna.


24/10

Veckan och praktiken börjar närma sig sitt slut. Känns skönt ändå att få gå på lov och åka hem till älskade mamma i en vecka och umgås med henne och alla andra då jag saknar alla som enormt mycket. Men känns så jävla tråkigt att lämna praktiken, kommer sakna ur & penn och alla som jobbar där grymt mycket. Då dessa tre veckor har varit helt fantastiska. Har aldrig trivts så här bra på en praktik plats som nu. Kommer vara riktigt tråkigt att lämna alla, men ur & penn kommer alltid vara kvar där så kan alltid svänga förbi för att bara hälsa på. Vilket jag lär nog göra, då jag tycker om alla som arbetar där. Nämen dessa tre veckor har varit underbara, har haft många fina stunder där och mycket skratt. Jag har till och med lärt mig väldigt mycket där, har fått erfarenheter som jag alltid kommer att uppskatta.
 
Nä, annars i veckan har jag inte gjort så där jätte mycket. Har varit på praktiken som vanligt och sedan på kvällarna har det varit filmkväll och mys. Nä nu ska jag vara social med folket och sedan senare ikväll så blir det att lägga sig och försöka sova.
 
 

24de dagens bild

En bild som gör dig glad
 
 
 

23dje dagens bild

En bild från i sommras
 
 

22a dagens bild

 
En bild på en tid du saknar
 
 

21a dagens bild

En person som alltid ställer upp för dig. 
 

19de dagens bild

En person som är snygg




20de dagens bild

 
En bild på dina närmaste
 
 

Måndag

Sitter just nu på vårdcentralen och väntar på att få komma in och göra blodprov.. Kommer nog ta ett tag innan jag får ta det. Men sen efter jag har varit här så blir det att fara iväg till praktiken och arbeta. Så kommer arbeta till sju ikväll tror jag, så blir en sen dag. Sen efter det så blir det bara att fara hem och ta det lugnt och försöka vila upp mig.

Helgen då, ja vars ska man börja? Nämen helgen har varit händelserik. På fredagen så var det bara en lugn kväll med mycket mys, sen lördagen så vart det en slags mingel kväll med folk som arbetar på MVG gallerian var riktigt trevligt och roligt men vart nog lite gör mycket dricka. Men men kan ju påstå att man mådde som man förtjänade dagen efter. Men vafan ska man ha kul så ska man. Bortsett från det så bestod söndagen av en lugnt kväll med ett försök till att bli en människa. Så där har ni min helg.


18de dagens bild

En bild på din fritid


17de dagens bild

En ovanlig bild
 

16de dagens bild

En ful bild på dig själv
 

15de dagens bild

En person som du vill vara med

 
 
 
 

14de dagens bild

En bild som påminner dig om gamla tider
 
 

13de dagens bild

Du och någon klasskompis
 
 

12te dagens bild

En bild på din vardag


14/10

Då var denna helg snart slut. Helgerna går som fort nu förtiden, känns som att man hinner precis ta helg sen är den slut. Men så är det väl om man har roligt. Men denna helg har faktiskt varit rätt så lugn, har bara umgåtts med folk och haft kul. Jag och Sanna har även hunnit ligga och bara ta det lugnt. Så nu bör man vara utvilad till en ny praktik vecka.

Sen annars vad denna vecka har att bjuda på får vi väl se. Har då inget riktigt planerat. Så får se vad våra små galna hjärnor slår ihop.

Nä, nu ska jag hålla Sanna social medans hon äter. Sedan även försöka komma i kapp med dagens bild, då jag har varit på latsidan med det.


11te dagens bild

En person du kan berätta allt för
Återigen dessa underbara människor! <3 

10/10

Nu ska jag ha min underbara bästa vän till Sanna boendes hos mig i en hel månad! tror detta kommer bli riktigt kul, och spännande. Man vet ju aldrig vad vi två hittar på för galenskaper!
 
Sen annars idag så var det praktiken som ägde som vanligt, sen så for jag till Sanna och hjälpte hon att packa ner sina saker sedan vidare hit. Så nu sitter vi och dricker te, ska snart ta och duscha och sedan blir det nog att krypa ner i sängen.
 
 
 

10de dagens bild

Någon/några du tycker är väldigt snäll
Och det är dessa underbara människor!
 
 
 

Praktiken

Tisdag idag, och jag har klarat av andra dagen på praktiken. Må då säga att jag älskar stället. Så sjukt underbart härliga människor som jobbar där. Dem här dagarna har bestått av mycket prat och skratt under tiden man arbetar.
 
Nä, jag trivs grymt bra på ur & penn, Så det känns bra, kan dock säga att det känns att man är ovan att stå så mycket. Har jävligt ont i benen, men man vänjer sig tillslut. Sen är det lite jobbigt att vara runt omkring snygga smycken hela tiden, man är så grymt sugen på att köpa.
 
Men så kan det vara ibland. Nämen nu ska jag ta och försöka få hit Sanna så jag skriver väl imorgon.
 
 

9de dagens bild

Någon i din släkt


8de dagens bild

En person jag saknar


7de dagens bild

En bild som du aldrig lagt upp


6e dagens bild

 
 
En bild på du och en gammal vän

 
 

5e dagens bild

 
 
En gammal bild på dig själv

 
Det här var väl när jag var 15 tror jag! 

4:de dagen

En bild på en konstig tid i ditt liv

Har många konstiga tider, men en konstig tid måste varit sommaren 2011 med detta gäng. Det var en underbar sommar med mycket skratt och många minnen. 

3dje dagens bild:

En bild på någon i din familj

Det blir en bild på min älskade mamma! <3 

Onsdag 3/10

 
 
Ja, då var man äntligen hemma. Gud va skönt det är att komma hem från skolan och bara lägga sig i sängen och dö lite. Måste ju bara säga detta, jag är jävligt stolt över mig själv idag! Då lilla jag klarade matteprovet! det trodde jag då fan inte, men jag gjorde det. Jag var precis på gränsen till att inte klara det. Men jag gjorde det, så det känns förjävla underbart må jag då säga. Så nu ska jag andas ut lite för det, och ta tag i andra läxor istället.

Men först ska jag äta, och slappa lite. Sen ska jag ta tag i mitt liv och göra läxor. Låter som en skit rolig dag, men det kommer i alla fall sluta bra. Nä, nu blir det mat och serier. Sen läxa och vänta på att Anna och jag ska prata.


Matteprov!!

Ja, då har man nyss gjort ett matteprov. Kan då säga att det gick åt helvete! Fattade inte något alls, men ja vi får se. Lär ju bli omprov men det är bara att ta det.

Aja annars sitter jag bara och pratar med folket, har hål nu så ska bara ta det lugnt tror jag. Orkar inte göra så mycket, efter mitt hål har vi idrott. Vi ska typ bara gå igenom lite grejer om styrketräning, och sedan prova några övningar. Men det blir nog bra!

Sedan ikväll så ska jag bara ta det lugnt tror jag, ska prata med Anna ikväll igen. Längtar till vårat samtal, ska bli kul. Nä nu ska jag återgå till att vara social med folket.

I need coffee!!!


Tisdag 2/10

Ja, sitter här och ser på x- factor. Medans resterande av folket gör läxa. Nämen annars idag så har jag varit i skolan och ja, gjort det gamla vanliga som man alltid gör. Sen när jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt.

Nu ska jag forsätta se på tv och sen ska jag samla mentala krafter till att göra ett matteprov i morgon. Aja see ya!!!


2:a dagens bild

En bild på mig själv.


Måndag 1/10

ja, då har en ny vecka börjat. Jag var hemma idag från skolan, just för att få bort massor med skoluppgifter. Då jag känner att jag ligger efter en heldel i skolan och vill gärna ha bort dem innan jag far på praktik. Så har faktiskt bearbetat av några stycken nu. Så känns för jävla skönt må jag då säga. Sen annars idag har jag inte gjort så där jätte mycket, utan jag har umgåtts med Natalie och Louise och haft för jävla roligt.
 
Så nu ska jag ta och duscha sen göra mig i ordning för sängen. Så jag orkar kliva upp imorgon till skolan. Jamen med detta fina inlägg så säger jag väl god natt till världen!

1a dagens bild

En/ några person jag umgås mycket med.
Sanna min bästa vän <3 
 
Natalie <3 
 
Dessa två underbara människor umgås jag väldigt mycket med. 

bloglovin