Det här är till dig Anna ;)

Detta har hänt i BB denna vecka:
Måndag- Då fick vi se vad som hade hänt under söndags kväll, Simon vart full som vanligt och katarina och Vanessa bråkade som vanligt. Roza satt och bölade över att Nicky hade åkt ut. Sonia och Katarina bråkade oxå för att Sonia vart less på katarina för att hon var så taskig mot Vanessa.

Tisdag- Då var det tävling mellan alla killar och dem killarna som vann fick träffa dem nya brudarna. Dem första killarna som fick gå in till brudarna var Simon och Peter. Dem fick massage av två av brudarna och så drack dem. I huset så satt dem andra och sydde, Och Roza som hade satsat på rätt kille. (vilket var Simon) eftersom Simon vann så fick Roza välja ett smycke.

Onsdag- Då fick peter och Simon gå ut från brudarna och efter en till tävling så vart det Patrik och Martin som fick gå in till brudarna. Där inne hos brudarna hände det grymt mycket. Patrik och en av brudarna hade sex. Lika så Martin och den hära blondinen hade typ oxå sex.( om inte så pillade dem iaf på varan) Annie som hade satsat på patrik och han vann tävlingen så fick annie bli spådd av en spådam.
Varsegod Anna!

Kommentarer
Postat av: Anna

Men satan så mycket de hade hänt! och va fan håller patrik och martin på med..?!?!?! vilka nötter dem höll ju på med annie och sara..??



Tack så mycket för uppdateringen! :D

pöss

2011-03-24 @ 16:53:05

Kommentera!:

Namn:

Bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin